+381 69 151 00 81

O NAMA

Stolarija Bogdanović

Porodična firma osnovaa 1986. sa središtem u Čačku. Glavna delatnost je projektovanje, proizvodnja i ugradnja stolarije. Zahvaljujući kvalitetnim proizvodima brzo smo stekli poverenje domaćih i stranih kupaca.

Godine 2002. Stolarija Bogdanović se seli u novi proizvodni prostor. U sklopu zgrade se nalazi proizvodna radionica, lakirnica i kancelarijiski prostor s manjim izložbenim salonom.

Naši proizvodi pružaju skrovitost i toplinu pa dopridonose ugodnom osećaju u Vašem domu. Drvo se odlikuje posebno svojom dugotrajnošću i stabilnošću tako da nudi optimalnu toplotnu izolaciju i zaštitu od buke. Sirovina koja se dokazala već hiljdama godina garantuje prirodan osjećaj udodnosti. Vitak profil i savremen dizajn odlikuju naš prozorski sistem. Plastificirani aluminijski prednji profil u spoljnom delu otporan je na sve vremenske uslove.

Projektovanje

Proizvodnja

Ugradnja

Stalnim razvojem, usvajanjem novih tehnologija
i neprekidnom edukacijom radnika podižemo kvalitet proizvoda
i usluga za dobrobit kupaca.

Radionica

Naša radionica opremljena je modernim alatima i mašinama. Mašinski park se sastoji od dve formatne testere, stone freze, dve debljače, stone viševretenaste bušilice, trakaste brusilice, formatne prese i puno električnog i pneumatskog alata. Sve su mašine povezane centralnim usisom strugotine koja se skuplja i koristi za loženje.

2008. u proizvodnju uvodimo CNC (Computer Numerical Control) tehnologiju čijom se primenom uvelike menja način izrade većine proizvoda. CNC tehnologija omogućava veću preciznost i kvalitet proizvoda, a smanjuje vreme izrade što nas čini konkurentinijim na tržištu. Osim svega navedenoga CNC tehnologija omogućava i stepen obrade koji je na drugim mašinama nemoguć, a time proširujemo spektar usluga i proizvoda. Koristimo 4-osni CNC obradni centar proizvođača Biesse. Mašina takvih karakteristika i mogućnosti predstavlja sam vrh tehnologije obrade drveta.

Naša farbara opremljena je vazdušnom komorom što garantuje besprijekoran kvalitet površinske obrade. Koristimo boje i lakove poznatih svetskih proizvođača i neumorno pratimo najnovije trendove površinske obrade kao i pratećih tehnologija. Farbara je projektovana u skladu sa evropskim normama i kada je reč o očuvanju životne okoline, a već dugi niz godina koristimo plan o ekološkom odlaganju otpada.